Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome
Üdvözöllek a sötétség birodalmában! Vár rád-e világ, hogy felfedezd. Segíts az embereknek, vagy ha gonosz vagy, akkor állj be a sötétség seregébe. Győzd le ellenségeidet, és ha az emberek oldalán állsz: Küzdj, hogy vissza kerülj az igazi világba! Történetünk 2012-ben játszódik, de már több mint 200 éve nem látták a halandók, igazi világukat. Csatlakozz, és segítsd eldönteni, hogy mi lesz ennek a csatának a kimenetele.
Hot Links

The Staff
Emily Darley
Zack Turner
Chatbox
Legutóbbi témák
» Ben Darly
Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan EmptyVas. Aug. 25, 2013 4:41 am by Ben Darly

» Chronica
Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan EmptyVas. Nov. 11, 2012 2:27 am by Boy admin

» Jensen Gardner
Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan EmptyVas. Okt. 28, 2012 12:29 am by Jensen Gardner

» Nem leszek elérhető
Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan EmptySzer. Szept. 12, 2012 8:19 am by Carl Darley

» Roxfort Alternative
Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan EmptyVas. Szept. 09, 2012 12:59 am by Ben D. Wilmer

» DANCING SHADOWS & FIRELIGHT
Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan EmptySzer. Szept. 05, 2012 3:47 am by Vendég

» Carl Darley → kész, ha nem találnak a tisztelt adminok semmi problémát :)
Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan EmptyHétf. Aug. 27, 2012 10:34 am by Taryn Swanepoel

» Keresem…
Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan EmptyHétf. Aug. 27, 2012 1:27 am by Taryn Swanepoel

» Delilah Rose Darley
Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan EmptyHétf. Aug. 27, 2012 1:12 am by Delilah Darley

Top posters
Female admin
Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan Vote_lcapNola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan Voting_barNola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan Vote_rcap 
Boy admin
Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan Vote_lcapNola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan Voting_barNola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan Vote_rcap 
Zack Turner
Emily Darley
Taryn Swanepoel
Delilah Darley
Ben D. Wilmer
Carl Darley
Ben Darly
Tristan Blackangel
Kiemelt Társoldalak
Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan BiSjd

Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan GAytb

Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan Hogwar11

Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan U41410
Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan 12345110

Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan

Go down 
SzerzőÜzenet
Nola G. Ward

Hozzászólások száma : 1

Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan Empty
TémanyitásTárgy: Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan   Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan EmptyHétf. Aug. 06, 2012 12:13 pm

NOLA GRACE Ward
Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan Hestia

Who I am…

Név: Nola Grace Ward - kérlek
Becenév: egyszerűen csak Nola, a Grace-t nem használom
Képesség:
Nem:
Faj: sötétség lánya
Titulus:
Kor: pontosan nem lehet tudni, becslésre sem évszázadokat, inkább évezredet lehetne saccolni
Mikor és hol született: lásd feljebb
Szeret:
Nem szeret:
Kinézet: Régebben rövid hajam volt, nem tűrtem meg a rakoncátlan hosszú göndör tincseket, a vállam alá sosem engedtem csak nagy ritkán, most azonban csaknem derékig érő hajkoronával büszkélkedhetem, ez is az újításaim szerves részét képezi. Színre nem tudnád eldönteni, hogy fekete-e, vagy nagyon mélybarna tónusú, azonban talán az aktuális fényviszonyok engednek segíteni a döntésben.
Szemeim színe egészen feketének tűnik, mostanában (van az jó párévszázad is) gyilkos pillantásokat lövellnek bárkire, aki az utamba kerül. Hajdanán bezzeg többször csillogtak nyugodtsággal telve, viszont az idő megfakította a ragyogást, kihúnyt minden kedvesség belőle. A szem a lélek tükre. Így igaz.
Ajkaim teltek, arcom hibátlanul szép kontúrt mutat, bőröm hamvas és enyhén kreol festésű.
Alkatom kecses, formás, idomaim is hibátlanok, nézz csak rám! Nem önteltség, pusztán őszinte szókimondás ha úgy vélekedem magamról, mint a pokol egyik leggyönyörűbb teremtményéről.
Jellem: Elég ha annyit mondok mindig megkapom amit akarok? Céltudatosságomon csak önzőségem ér tovább, de mi vesztenivalóm lenne? Elmúltam már 800 éves és magasról teszek az emberekre, az érzésekre, mindenre, csak nekem jó legyen. Szende kinézetemben is van valami megfoghatatlan bujasággal átszőtt veszély, és nem hazudtolom meg önmagam. Jókat mulatok mások kínján, de szenvedni azt nem szeretek, hát nem is adok túl sok esélyt arra, hogy bárki is kínozhasson. Elveszem mások pasiját - mert jólesik. Megölök bárkit - mert jólesik. Ez vagyok én. Mindig új játékszert keresek, élvezem ha zajlanak körülöttem az események - mert jólesik. Az a fajta személyiség vagyok aki mindig jól szórakozik, néha csendben figyel és fülel, néha toporzékol és ordít mert így tartja kedve. Imádom gonoszkodni, imádom hogy uralkodhatok, de a szívem mélyén valami emberi még maradt, nem sok, de egy picurka jó, hogy megmaradjon ép elmém és ne húzzon át az elvakultságba, bár nem sok választ el tőle. Utolsó pillanatban engedtem már el vérben úszó áldozatot, megsirattam egy régi barátot mert azt hittem örökre elveszítettem és szerelemmel rajongok ha titkon senki nem figyel . Ez is én vagyok. Ha azt hiszed kiismersz mindig újabb és újabb oldalamat ismerheted meg, csak győzd kivárni...

My family

Anya: név, kor, kapcsolat
Apa: név, kor, kapcsolat
Testvérek: név/-ük, kor/-uk, kapcsolat/-uk
Egyéb hozzátartozók: elég csak a név

My life

Előtörténet:
A karaktered múltja, minimum 400 szó

Példajáték:
Egy szerepjátékos példa, hogy lássuk mennyire vagy képben
Vissza az elejére Go down

Nola Ward - bukott angyal a pokolból... - hamarosan
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakteralkotás :: Elfogadásra várva-
Ugrás: