NOLA GRACE WardWho I am…Név: Nola Grace Ward - kérlek
Becenév: egyszerűen csak Nola, a Grace-t nem használom
Képesség: Nem: nő
Faj: sötétség lánya
Titulus: Kor: pontosan nem lehet tudni, becslésre sem évszázadokat, inkább évezredet lehetne saccolni
Mikor és hol született: lásd feljebb
Szeret: Nem szeret:Kinézet: Régebben rövid hajam volt, nem tűrtem meg a rakoncátlan hosszú göndör tincseket, a vállam alá sosem engedtem csak nagy ritkán, most azonban csaknem derékig érő hajkoronával büszkélkedhetem, ez is az újításaim szerves részét képezi. Színre nem tudnád eldönteni, hogy fekete-e, vagy nagyon mélybarna tónusú, azonban talán az aktuális fényviszonyok engednek segíteni a döntésben.
Szemeim színe egészen feketének tűnik, mostanában (van az jó párévszázad is) gyilkos pillantásokat lövellnek bárkire, aki az utamba kerül. Hajdanán bezzeg többször csillogtak nyugodtsággal telve, viszont az idő megfakította a ragyogást, kihúnyt minden kedvesség belőle. A szem a lélek tükre. Így igaz.
Ajkaim teltek, arcom hibátlanul szép kontúrt mutat, bőröm hamvas és enyhén kreol festésű.
Alkatom kecses, formás, idomaim is hibátlanok, nézz csak rám! Nem önteltség, pusztán őszinte szókimondás ha úgy vélekedem magamról, mint a pokol egyik leggyönyörűbb teremtményéről.
Jellem: Elég ha annyit mondok mindig megkapom amit akarok? Céltudatosságomon csak önzőségem ér tovább, de mi vesztenivalóm lenne? Elmúltam már 800 éves és magasról teszek az emberekre, az érzésekre, mindenre, csak nekem jó legyen. Szende kinézetemben is van valami megfoghatatlan bujasággal átszőtt veszély, és nem hazudtolom meg önmagam. Jókat mulatok mások kínján, de szenvedni azt nem szeretek, hát nem is adok túl sok esélyt arra, hogy bárki is kínozhasson. Elveszem mások pasiját - mert jólesik. Megölök bárkit - mert jólesik. Ez vagyok én. Mindig új játékszert keresek, élvezem ha zajlanak körülöttem az események - mert jólesik. Az a fajta személyiség vagyok aki mindig jól szórakozik, néha csendben figyel és fülel, néha toporzékol és ordít mert így tartja kedve. Imádom gonoszkodni, imádom hogy uralkodhatok, de a szívem mélyén valami emberi még maradt, nem sok, de egy picurka jó, hogy megmaradjon ép elmém és ne húzzon át az elvakultságba, bár nem sok választ el tőle. Utolsó pillanatban engedtem már el vérben úszó áldozatot, megsirattam egy régi barátot mert azt hittem örökre elveszítettem és szerelemmel rajongok ha titkon senki nem figyel . Ez is én vagyok. Ha azt hiszed kiismersz mindig újabb és újabb oldalamat ismerheted meg, csak győzd kivárni...
My familyAnya: név, kor, kapcsolat
Apa: név, kor, kapcsolat
Testvérek: név/-ük, kor/-uk, kapcsolat/-uk
Egyéb hozzátartozók: elég csak a név
My lifeElőtörténet:A karaktered múltja, minimum 400 szó
Példajáték:Egy szerepjátékos példa, hogy lássuk mennyire vagy képben